©2019 by Babypraktijk Happiest Baby. Proudly created with Wix.com

Tarieven

Moeder en Baby

Individuele cursus

Adorable five months old baby boy twins

Groepscursus

DrKarp doing Shhhhh.JPG

Happiest baby cursus voor aanstaande ouders

€150 voor 2 lessen van 2 uur  bij jullie thuis

De lessen vinden plaats in de privacy van jullie eigen omgeving. Geen gesleep met spullen of je kindje. 
Ik doe de massage voor op een pop, waarna je onder begeleiding op je eigen kindje gaat oefenen. Naast de massage techniek zal er ruimte zijn om thema's te behandelen zoals inbakeren, het gebruik van de tummy tub, basisbevestigend dragen of andere onderwerpen die je als ouder bezig houden.

€100 voor 3 groepslessen van 1 1/2 uur op locatie

De groepslessen zullen gegeven worden op een nader te bepalen locatie. Je kunt je inschrijven voor een geplande work shop of zelf een groepje samen stellen. De groepscursus kan starten bij een minimale deelname van 3 ouders en hun kindjes.
Ik zal de massage op een pop voordoen, waarna jullie onder begeleiding op jullie eigen kindjes gaan oefenen.
Iedere les zal worden afgesloten met een thema. Denk hierbij aan bijvoorbeeld inbakeren, voorkeurshouding of andere onderwerpen die jullie als ouder bezighouden.

€40 per koppel voor 1 groepsles van 2 1/2 uur .

Kunnen troosten met de Happiest Baby methode van Dr. Karp geeft je zelfvertrouwen. Je weet namelijk dat je je baby in principe altijd kunt kalmeren en troosten. Dat geeft rust. Ook ontdek je in de cursus hoe je de vele verschillende babysignalen snel en goed kunt herkennen. Je leert hoe je je baby goed kunt leren slapen door gebruik te maken van zijn " kalmerende reflex" .
Naast de bekende reflexen als de zuigreflex, beschikt ook iedere baby over een kalmerende reflex. In deze cursus ga je leren hoe je deze met 5 simpele stappen kunt triggeren.

Naast bovenstaand cursusaanbod zijn er nog meer mogelijkheden zoals de Duo cursus, Happy baby consult (huilbaby begeleiding) couveuse nazorg of inhuren van verpleegkundige zorg. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.