HET MOOISTE GESCHENK IS EEN BLIJE BABY!!!

 

TARIEVEN

Naast bovenstaand cursusaanbod zijn er nog meer opties zoals de Duo cursus, Happy baby consult (huilbaby begeleiding) couveuse nazorg of inhuren van specialistische verpleegkundige zorg (particulier of vanuit PGB). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Alle tarieven zijn inclusief BTW. Binnen een straal van 30 km rond Schagen worden geen reiskosten berekend.

 

PRIVE BABY CURSUS

€150 voor 2 lessen van 1,5 tot 2 uur  bij jullie thuis

De cursus vindt plaats in jullie eigen huis. Geen gesleep met spullen of je kindje. 
 Naast een cursus babymassage zal er ruimte zijn om thema's te behandelen zoals inbakeren, het gebruik van de tummy tub, basisbevestigend dragen of andere onderwerpen die je als ouder bezig houden.
Het tarief is inclusief natuurlijke massage olie en een syllabus waar je alle informatie in terug kunt vinden.

HAPPIEST BABY PAKKET

€550

Met het Happiest Baby pakket  bied ik jullie ondersteuning en een persoonlijke benadering om jullie op weg te helpen en een zo ontspannen mogelijke tijd met jullie baby tegemoet te gaan.

SPEELGROEP

€125 voor 8 bijeenkomsten

De speelgroep vindt plaats in de praktijk ruimte in Schagen. Speel en ontwikkelingsmateriaal is voldoende aanwezig. Voor de ouders is er uiteraard koffie en thee. 

BABY COACHING

€65 per uur

Heb je behoefte aan wat extra hulp met je baby? Bijvoorbeeld omdat je net thuis bent na een lange ziekenhuisopname van je baby of omdat hij/zij veel huilt, niet goed drinkt of maar niet wil slapen? Ik kom bij jullie aan huis en samen stellen we een plan van aanpak op. Eventuele vervolg begeleiding kan ook per mail, What's app of Skype. 

RESPIJTZORG/ OPVANG BABY

Dagdeel ochtend/middag/avond (4 uur) €240

Dag (8 uur) 450

Nacht (10 uur) €600

Tijdens een dagdeel of nacht neem ik de volledige zorg voor jullie kindje over. Voor jullie de mogelijkheid om even bij te tanken en daarna uitgerust de zorg weer zelf op je te nemen. Uiteraard is dit ook mogelijk wanneer jullie kindje extra zorg nodig heeft zoals sondevoeding, zuurstof, stomazorg etc. 

(Zorg voor broertjes en zusjes in overleg )

BABY YOGA; ONTSPANNING EN PLEZIER VOOR 2

€125 voor 8 groepslessen van 60 minuten 

(inclusief USB met liedjes en syllabus )

De groepslessen zullen gegeven worden in de praktijkruimte in Schagen.

Alhoewel de naam anders doet vermoeden, zul je deze les geen ingewikkelde yogaposes hoeven te leren. De lessen zijn een combinatie van simpele yoga oefeningen, babygym en spelmassage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van leuke liedjes en rijmpjes. Plezier en interactie met je kindje staat hierbij voorop. 

Morher en baby

©2019 by Babypraktijk Happiest Baby.