TARIEVEN

Naast bovenstaand aanbod zijn er nog meer opties zoals de Duo cursus, Happy baby consult (huilbaby begeleiding) couveuse nazorg of inhuren van specialistische verpleegkundige zorg (particulier of vanuit PGB). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Alle tarieven zijn inclusief BTW. Binnen een straal van 30 km rond Schagen worden geen reiskosten berekend.

 

PRIVE BABYMASSAGE  CURSUS

€175 voor 2 lessen van 1,5 tot 2 uur  bij jullie thuis

De cursus vindt plaats in jullie eigen huis. Geen gesleep met spullen of je kindje. 
Naast een cursus babymassage zal er ruimte zijn om thema's te behandelen zoals inbakeren, het gebruik van de tummy tub, basisbevestigend dragen of andere onderwerpen die je als ouder bezig houden.
Het tarief is inclusief natuurlijke massage olie en een syllabus waar je alle informatie in terug kunt vinden.

HAPPY BABY Zwangerschapscursus 

€150 (prive)

Met de  Happy Baby Zwangerschapscursus  bied ik jullie ondersteuning en een persoonlijke benadering om jullie op weg te helpen en een zo ontspannen mogelijke tijd met jullie baby tegemoet te gaan. Alles wat je over het eerste jaar met je kindje moet weten zullen we hier bespreken. Denk hierbij aan alle voorkomende babykwaaltjes, slaapschema’s, babymassagetechnieken, hechting, spelen met je baby etc. 

I.v.m COVID voorlopig alleen in prive setting. (Max 2 personen)

Coaching en particuliere verpleegkundige zorg

€75 per uur 

Heb je behoefte aan wat extra hulp met je baby? Bijvoorbeeld omdat je net thuis bent na een lange ziekenhuisopname van je baby of omdat hij/zij veel huilt, niet goed drinkt of maar niet wil slapen? Ik kom bij jullie aan huis en samen stellen we een plan van aanpak op. Eventuele vervolg begeleiding kan ook per mail, What's app of Skype. Ook is het mogelijk om particulier verpleegkundige zorg in te huren.

Telefonisch of mail consult

€30 per half uur of 3 mails van mij

Soms heb je even behoefte aan een deskundig advies maar is een heel consult ook niet direct nodig. Hiervoor is er het telefonisch consult. We stemmen van tevoren even af wanneer dit precies plaats vindt, zodat we in alle rust de dingen kunnen bespreken waar je vragen over hebt.