top of page
Babyspa entree.heic

Reviews

Wat hebben we gister een leuke ervaring mogen beleven bij de Babyspa! Onze zoon genoot er helemaal van! Zo leuk om te zien! 💙 Eerst een heerlijke massage en daarna lekker floaten(badderen) Een echte aanrader om een keer te doen! Zoveel tijd, geduld en aandacht voor de kleine. Dit was tevens onze 2de keer.

Danielle is een ontzettend kundige en fijne coach op het gebied van baby voedingsproblemen. Wij hebben van anderen vernomen hoe goed zij is in haar werk en hebben haar benaderd omdat onze baby niet wilde drinken en veel moest spugen. Zij heeft goed geluisterd en kwam met bruikbare tips. We mochten snel langs komen en hadden een goed gesprek. We hebben kort daarna een behandel plan ontvangen waarvan we binnen een paar dagen al resultaat zagen en dat heeft ons leven veranderd. Voor ons gevoel is zij de enige die ervaring heeft met baby’s met voedingsproblemen. Zij handelde sneller dan de artsen die wij eerder hebben gesproken bij verschillende ziekenhuizen. Wij voelden ons bij haar gehoord en geholpen. Danielle is betrokken en bleef contact houden om te bespreken hoe het gaat met onze baby. Wij kijken uit naar een baby Spa behandeling voor de kleine, nu de sonde eruit is.

Nu 2x geweest met onze kleine man. De eerste keer een uitgebreide sessie met baby massage en alles, super uitgelegd en ondanks dat we te laat waren door een omleiding nam eigenaresse Danielle echt de tijd voor ons. Je merkt aan alles dat ze enorme ervaring heeft met baby’s, heel fijn! Na de massage mocht onze baby in het heerlijke badje. . De 2e keer dat we geweest zijn, kozen we enkel voor de baby jacuzzi. Ook nu was alles super verzorgd en mocht onze baby lekker badderen tot hij het zelf zat was. Aanrader om lekker met je baby heen te gaan dus!Nu 2x geweest met onze kleine man. De eerste keer een uitgebreide sessie met baby massage en alles, super uitgelegd en ondanks dat we te laat waren door een omleiding nam eigenaresse Danielle echt de tijd voor ons. Je merkt aan alles dat ze enorme ervaring heeft met baby’s, heel fijn! Na de massage mocht onze baby in het heerlijke badje. Ook hier kregen we rustig een goede uitleg en tips. We mochten van alles gebruik maken, bijv doeken en luiers maar ook Naif crèmes etc. De 2e keer dat we geweest zijn, kozen we enkel voor de baby jacuzzi. Ook nu was alles super verzorgd en mocht onze baby lekker badderen tot hij het zelf zat was. Aanrader om lekker met je baby heen te gaan dus!

Op 22 juli bij Danielle in de baby spa geweest met onze dochter. Wat een fijne ontspannen plek om te komen! Danielle legt alles heel fijn uit en heeft heel veel kennis. Eerst hebben we een introductie gehad voor de massage en daarna heeft de kleine nog heerlijk gefloat. Alles zonder stress en haast en voor mama onder het genot van wat te drinken en wat lekkers. Wij gaan zeker vaker komen!

Otis heeft onwijs genoten van de heerlijke babymassage die super goed werd begeleid en uitgelegd door Danielle! Ook hebben wij super fijne tips en uitleg gekregen over babyslaap en vervolgens is Otis nog even heerlijk wezen floaten! Kortom echt een vette aanrader om hier heen te gaan met je kleintje!!

Afgelopen zondag zijn wij met onze zoon, Mason, naar de babyspa geweest. Wij vinden het belangrijk dat we met ons kostbaarste bezit terecht komen op een plek waar we ons veilig en vertrouwd voelen. Deze babyspa heeft dit helemaal waargemaakt: We werden heel hartelijk ontvangen. Toen we kwamen aanlopen, zagen we op een bord staan: “Welkom Mason”. De babyspa is gelegen op een mooie locatie. Buiten dat de locatie mooi is, is de babyspa zelf ook prachtig ingericht van binnen. Het is een mooie grote ruimte met een persoonlijk ingericht stukje voor jouw en jouw kindje. Wij waren nog niet eerder naar een babyspa geweest. Alles werd tot in de details uitgelegd. Mason heeft onwijs van de spa genoten. Wij gaan zeker snel weer eens heen!

Wij zijn hier met onze tweeling geweest van 4 weken oud, hele mooie babyspa en erg deskundige eigenaresse die echt de tijd voor je neemt en alle vragen beantwoordt! Echt de moeite waard om een stukje voor om te rijden!

Fantastische ervaring! De kinderen hebben genoten. Danielle neemt de tijd voor het beantwoorden van vragen over je baby, en een gezellig praatje. De ruimte is geweldig ingericht en het concept is heel fijn. Kortom; een aanrader!!

Een aantal dagen geleden geweest om te floaten. Mijn dochter (8 maanden) heeft ontzettend genoten en gespeeld, aan aandacht en speeltjes geen tekort. Ze hield het zelfs 3 kwartier vol. Een heel fijn en warm ontvangst en liefdevolle begeleiding bij het floaten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Onze baby van 6 weken heeft heerlijk in het bad gelegen en de uitleg over massage was goed

Wir fanden es super. Das Babyspa ist sehr schön eingerichtet, das Personal ist total nett und man braucht nichts mitbringen: Handtücher, Windeln usw. gibt es dort. Unser Sohn fand das floaten toll und durfte auch länger im Wasser bleiben. Das er die ganzen Wände und den Boden nass gespritzt hat war zum Glück kein Problem. Wir kommen wieder!

De babymassagecursus was erg leuk en leerzaam. Danielle nam echt de tijd en we konden ook onze vragen over slapen en voeding etc. kwijt. Ze heeft veel ervaring met baby's en had goede adviezen. We hebben er echt wat aan gehad!

bottom of page