Mijn naam is Danielle Kempers. Sinds 1999 ben ik gediplomeerd Intensive Care Neonatologie verpleegkundige. 
Hiernaast ben ik docent baby massage, docent Baby Yoga, Certified Happiest Baby Educator en babyreflexologietherapeut.
Eind 2017 ben ik begonnen als zelfstandig verpleegkundige en werk ik behalve op de afdeling Neonatologie ook in de (specialistische) kinderthuiszorg. Daarnaast ben ik de babypraktijk gestart om ouders te helpen een zo mooi en ontspannen mogelijke tijd met hun jonge kindje door te brengen. In deze tijd van drukte en stress is het fijn om even een moment te vinden van ontspanning en optimaal genieten van en met je gezin.
Bovendien ervaart 23-27% van de ouders een slaapprobleem en zoekt 22% van de ouders hulp vanwege het vele huilen van hun baby. Door middel van workshops en individuele cursussen wil ik ouders laten ervaren dat het hebben van een huilbaby helemaal niet nodig hoeft te zijn. 95% van alle huilbaby's is namelijk gezond en kan hierbij geholpen worden, waardoor een overbodige opname in het ziekenhuis voorkomen kan worden.
Ook is het mogelijk om mijn hulp in te schakelen wanneer een kindje na een opname op de Neonatologie afdeling naar huis gaat. Vaak gaan de dingen in het ziekenhuis toch net even anders dan dat het in de thuissituatie zou gaan waardoor je je als ouder erg onzeker kan gaan voelen. Het is fijn als je dan terug kunt vallen op deskundig advies. Na zo'n intensieve periode moet je weer vertrouwen gaan krijgen in jezelf en in je kindje. Begeleiding is daarbij erg belangrijk maar helaas stopt deze vaak op het moment dat je het ziekenhuis verlaat met je baby. Het inhuren van particuliere couveuse nazorg kan dan voor een paar dagen best prettig zijn. 
Ook is het mogelijk om respijtzorg in te huren. Hierin neem ik de zorg voor jullie baby een dagdeel of nacht over zodat jullie even bij kunnen tanken.