voetjes.png

Happiest Baby Ouderschapscursus

baby tekening.png

Zodra je weet dat je zwanger bent komt er veel op je af. Bij het eerste bezoek aan de verloskundige krijg je vaak al veel informatie over de bevalling en cursussen die je op de bevalling voorbereiden. Je hoort echter niemand over hoe je je voor kunt bereiden op het hebben van een baby. Veel ouders verwachten dat ze dit vanzelf wel weten zodra hun kindje er eenmaal is. Helaas blijkt het inde praktijk toch vaak niet zo te werken. Wanneer je net bevallen bent is er vaak niemand die je kan leren hoe je een flesje moet maken of hoe je je kindje in de maxi- cosi zet als je onverhoopt toch naar het ziekenhuis moet. Tijdens mijn werk in het ziekenhuis merkte ik dat ouders vaak weinig wisten over de verzorging van hun kind en  over onderwerpen als huilen, troosten en slapen. 

Met de  Happiest Baby ouderschapsscursus kun je je optimaal voorbereiden op het ouderschap. Tijdens de cursus krijg je praktische info en onmisbare tips over voeding, slapen, huilen, welke dingen je nu wel en niet nodig hebt en de ontwikkeling van je baby. Je krijgt een voorbeeld voor dagritmes en er is genoeg ruimte om al jullie vragen te beantwoorden. In deze cursus kan ik jullie alles leren wat anderen pas na de bevalling leren of met vallen opstaan zelf moeten uitvogelen. 

(De cursus is zowel in groepsverband als online te volgen en is ook interessant voor je partner. Je kunt de cursus het best volgen wanneer je tussen de 25 en 38 weken zwanger bent, of wanneer je pas bevallen bent en merkt dat jij eigenlijk nog te weinig weet om ontspannen van de babytijd te kunnen genieten.)