top of page
Babyreflexologie

PRIVE CURSUS
BABYMASSAGE

In 2 lessen van ongeveer 1 1/2 uur leer je o.a. hoe je je kindje kunt masseren volgens de Shantala methode, Babyreflexologie toe kunt passen, babyyoga en babygym oefeningen kunt doen en kunnen we alle vragen beantwoorden die jullie over je baby hebben. Babymassage is geschikt voor baby's vanaf 6 weken tot ze gaan kruipen. 

Babypraktijk Happiest Baby

HAPPIEST BABY 
OUDERSCHAPS
CURSUS

Vraag jij je af hoe je dat straks allemaal moet doen met een baby? Tijdens deze cursus krijg je praktische info en onmisbare tips over voeding, slapen, huilen, welke dingen je nu wel en niet nodig hebt en de ontwikkeling van je baby. Je krijgt een voorbeeld voor dagritmes en er is genoeg ruimte om al jullie vragen te beantwoorden. 

Deze cursus is ook interessant voor je partner en het best te volgen wanneer je tussen de 25 en 38 weken zwanger bent 

Babymassage

GROEPSCURSUS
BABYMASSAGE

Leer in 3  lessen hoe je je kindje kunt masseren. 

In iedere les zullen we ook een thema behandelen die jou als ouder bezighoudt. Hierdoor leer je je kindje beter begrijpen en helpt het jullie om samen een ontspannen babytijd te hebben. Door het groepsverband is het ook enorm leuk om andere ouders te leren kennen. Ook deze cursus is erg leuk en leerzaam voor vaders. 

De cursus Babymassage is geschikt voor kindjes van 6 weken tot ze gaan kruipen. 

Danielle Kempers

(HUIL) BABY COACHING

Huilt je baby veel of wil hij maar niet slapen?

De eerste weken leek alles van zelf te gaan. Maar nu lijkt het of je baby alleen maar huilt, lukt de voeding niet of wil hij alleen nog maar in jouw armen slapen. Zie je het, om wat voor reden dan ook, even niet meer zitten dan is een consult van een babycoach misschien iets voor jou. Tijdens een huisbezoek van ongeveer 2 uur brengen we jullie vragen en wensen in kaart en stellen we een stappen plan op. We zullen eerst kijken waar de onrust vandaan komt en kijken of we dit kunnen verhelpen. Soms is het nodig om eerst door te verwijzen naar een arts of fysiotherapeut. Door mijn verpleegkundige achtergrond kan ik meestal vrij snel in schatten of er meer specialistische hulp nodig is.

Mamacoaching

PAPA/ MAMA COACHING

Soms loopt het ouderschap even niet zoals je gehoopt had. Of is de start van de babytijd niet wat je ervan verwachte. Doordat je kindje bijvoorbeeld opgenomen is geweest op een Neonatologie afdeling of omdat de bevalling heel erg tegenviel. Er zijn talloze redenen waarom je die roze wolk soms net even kan missen. Door mijn enorme ervaring in het begeleiden van ouders kan ik je/jullie helpen om alles een plekje te geven en de rust in het gezin weer terug te vinden. 

Telefonisch consult

SLAAP COACHING

De slaapcoaching is er in 3 verschillende pakketten: Basis, Standaard en Premium.

Het basispakket bevat een VideoCall van 45 minuten.

Hoe uitgebreider het pakket, hoe completer en intensiever de begeleiding zal zijn. Voor alle slaapcoaching geldt dat we zullen gaan kijken naar de oorzaak en deze daar waar mogelijk aan zullen pakken. 

Ik zal jullie vooral coachen zodat jullie leren om zelf de rust weer terug te brengen in het gezin. Er is hier geen sprake van slaaptraining maar van een zachte en holistische aanpak waarin we vooral naar jullie kindje zullen kijken

Wil je alleen even kort overleggen of advies over een enkel probleem?Dan is het ook mogelijk om een adviesgesprek te boeken. Dit kan zowel telefonisch als via Zoom en duurt max. 30 minuten. 

bottom of page