Moeder en Baby

PRIVÉ  BABYMASSAGE CURSUS

In 2 lessen leer je o.a. hoe je je kindje kunt masseren volgens de Shantala methode, Babyreflexologie toe kunt passen en kunnen we alle vragen beantwoorden die jullie over je baby hebben.

Deze individuele cursus wordt bij jullie thuis gegeven. Ervaar de 1 op 1 begeleiding in alle rust en in de privacy van jullie eigen huis.

Cute adorable newborn baby wrapped in co

Happy Baby Zwangerschapscursus 

​ De Happy Baby zwangerschapscursus  bestaat uit: 

  • Online intake

  • Privé consult  van ongeveer 2 uur tijdens de zwangerschap bij jullie thuis

Pasgeboren baby's zijn geweldig, maar kunnen ook zorgen voor slapeloze nachten. Dit is een van de dingen waar toekomstige ouders zich tijdens de zwangerschap al zorgen over maken. De klassieke zwangerschapscursussen bereiden je echter voornamelijk voor op de bevalling en niet op wat daarna komt. Met een Happy baby zwangerschapscursus boek je begeleiding die in de zwangerschap al start. Naast een eventueel geboorteplan is het namelijk ook fijn om van te voren vast tips en tricks te hebben waardoor je echt van je kleintje kunt gaan genieten. Zo kunnen we vast door nemen wat je wel en niet nodig hebt aan spullen en hoe je nu bijvoorbeeld het beste in kunt bakeren. Ook kan ik jullie leren The Happiest Baby methode toe te passen. Deze wordt momenteel in diverse ziekenhuizen succesvol toegepast bij huilbaby's.

Image by Filip Mroz

BABYCOACHING/ HUILBABYBEGELEIDING

Huilt je baby veel of wil hij maar niet slapen?

De eerste weken leek alles van zelf te gaan. Maar nu lijkt het of je baby alleen maar huilt, lukt de voeding niet of wil hij alleen nog maar in jouw armen slapen. Zie je het, om wat voor reden dan ook, even niet meer zitten dan is een consult van een babycoach misschien iets voor jou. Tijdens een huisbezoek van ongeveer 1 1/2 uur brengen we jullie vragen en wensen in kaart en stellen we een stappen plan op. We zullen eerst kijken waar de onrust vandaan komt en kijken of we dit kunnen verhelpen. Soms is het nodig om eerst door te verwijzen naar een arts of fysiotherapeut. Door mijn verpleegkundige achtergrond kan ik meestal vrij snel in schatten of er meer specialistische hulp nodig is.

Mama Coaching

Ontwerp zonder titel-3.png

Soms loopt alles anders dan je verwacht had. Merk je dat je die roze wolk gemist hebt of ben je er juist keihard afgedonderd omdat je kindje opgenomen moest worden? Dan kan het fijn zijn om zelf eens met iemand te praten. Vooral na een lange opname van je kindje moet je soms echt nog leren moeder te zijn. Al die weken of zelfs maanden ben je alleen bezig geweest met overleven. Nu je kindje eenmaal thuis is blijk je echter nog niet echt te kunnen genieten.Tijdens mijn werk op de (IC) Neonatologie is ouderbegeleiding een van mijn belangrijkste taken. Door deze jarenlange ervaring ben ik goed in staat om jou als moeder door deze tijd heen te coachen.