top of page

Welkom bij Babypraktijk
&
Babyspa Happiest Baby 

Logo Babyspa Happiest Baby.png
IMG_1792.jpeg

Bezoek onze Exclusieve Babyspa  ​ Waarom zou je nu juist onze Babyspa bezoeken? Naast ons warme en prachtige interieur onderscheiden wij ons op nog veel meer punten van andere Babyspa's. Doordat je in Nederland geen diploma nodig hebt om een Babyspa te starten, is er in veel Babyspa's geen deskundige kennis over baby's aanwezig. Wij vonden dat dit anders moest. Bij ons is dan ook altijd een neonatologieverpleegkundige aanwezig die tevens gespecialiseerd is in huilbaby's, voedingsproblemen (flesaversie) en het slapen van baby's. Hierdoor kunnen tijdens je bezoek al je vragen over je baby beantwoord worden.  ​ Naast dit grote pluspunt bieden we jullie ook het volgende: Je wordt ontvangen met wat drinken en iets lekkers. Zo heb je de keuze uit o.a. cappuccino, Latte (zowel gewone als plantaardige melk), Thee (munt/gember/diverse smaakjes) of wat fris. Je kindje kan gewogen en gemeten worden We hanteren geen maximale tijd die je in de Babyspa mag zijn. Ons doel is om zowel jou als je baby een ontspannen tijd te geven en op de klok kijken hoort daar in onze optiek niet bij Alle benodigdheden voor je baby zijn in de Babyspa aanwezig. Behalve je baby en een voeding hoef je dus niets mee te nemen Wij hanteren dezelfde hygieneprotocollen als in het ziekenhuis. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het badje waar je baby in gaat ook echt schoon is.  Ook kun je bij ons terecht voor al je Baby Musthaves en lanceren we binnenkort zelfs een eigen Babykleding lijn! 

REVIEWS

IMG_8518.jpg

Wat een top middag!
Er werd heel goed uitgelegd en echt heel fijn de tijd genomen voor de baby’s. Wat hebben nicht en neef genoten. Dit gaan we zeker nog een x doen. Ook met problemen kun je erg goed terecht heel fijn de juiste achtergrond en kennis.

IMG_8406.jpg

Onze baby is onwijs ontspannen na een bezoek aan Babyspa Happiest baby! We zijn nu 2 keer geweest en het 'Happiest baby ultimate relax float' pakket genomen. Danielle neemt alle tijd om uitleg te geven tijdens de massage. Daarna heel relaxt het bad in voor het floaten. Er hangt een fijne en ontspannen sfeer.

IMG_8558.jpg

Vandaag voor het eerst met onze baby bij de babyspa geweest. Waar wij eerst niet zo goed wisten wat we moesten verwachten en enige vraagtekens hadden zijn wij helemaal van mening veranderd. Wat heeft onze kleine onwijs genoten!!
Danielle wat heb jij een rust over je heen en super hoe jij je werk tot in de puntjes verzorgd! Mijn zoon, maar ook ik heb echt genoten. Hiernaast voelde ik mij, als moeder, ontzettend gehoord en heb ik veel opgestoken van jouw tips en adviezen. Wij gaan zeker vaker langs komen!! 😊