©2019 by Babypraktijk Happiest Baby. Proudly created with Wix.com

Cursus aanbod

Individuele cursus

Een privé momentje met je baby in jullie eigen omgeving

Leer je baby masseren in 2 individuele lessen en ervaar de voordelen van babymassage. Door de 1 op 1 begeleiding is er veel tijd en aandacht voor de interactie tussen ouder en kind.

Groepscursus

Leer andere ouders kennen of stel zelf een groepje samen

In een groepje van maximaal 6 baby's leer je de massage bij je eigen baby toe te passen en zul je merken dat je baby er veel baat bij heeft als het regelmatig gemasseerd wordt.
Een groepscursus is een leuke manier om andere ouders te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Happiest Baby cursus voor aanstaande ouders

Leer je baby troosten in slechts 5 stappen

Kunnen troosten met de Happiest Baby methode van Dr. Karp geeft je zelfvertrouwen. Je weet namelijk dat je je baby in principe altijd kunt kalmeren en troosten. Dat geeft rust. Ook ontdek je in de cursus hoe je de vele verschillende babysignalen snel en goed kunt herkennen. Je leert hoe je je baby goed kunt leren slapen door gebruik te maken van zijn " kalmerende reflex" .
Naast de bekende reflexen als de zuigreflex, beschikt ook iedere baby over een kalmerende reflex. In deze cursus ga je leren hoe je deze met 5 simpele stappen kunt triggeren.

Duo Cursus

Volg de cursus samen met je partner zodat jullie beide de voordelen van babymassage kunnen ervaren

Volg de cursus samen met je partner of iemand die je helpt in de verzorging van je kindje. Jullie leren beide om jullie kindje te masseren. ( 1 van beide zal hierbij op een pop oefenen tijdens de les)